Yhdistyksen ABC -koulutus

Yhdistyksen ABC -koulutuksen tavoitteena on tarjota yhdistystoimijoille tietoa ja tukea yhdistysten perustoiminnan vahvistamiseen. Kokonaisuus sisältää kolme verkkoluentoa.

Yhdistyksen ABC: Täällä yhdistyslain alla (Yhdistyksen säännöt ja yhdistyslaki, mitä säännöissä voi määrätä?)

Yhdistyksen ABC: Kohti täydellistä hallintoa (Yhdistyksen jäsenten ja hallituksen vastuut sekä velvollisuudet)

Yhdistyksen ABC: Vakain tuumin ja harkiten (Yhdistyksen toiminnan suunnittelu ja toiminnasta raportoiminen

 

Verkkoluentoihin on mahdollista osallistua valtakunnallisesti oman tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. Koulutuksissa tutustumme tarkemmin yhdistystoimintaa ohjaaviin lakeihin ja sääntöihin, perehdymme hyvän hallinnon koukeroihin ja paneudumme suunnittelun sekä raportoinnin maailmaan.

Yhdistysten tarpeista nousseiden aiheiden mukaisesti järjestämme myös muutamia lähiopetuskertoja yhdistystoiminnan perusteisiin liittyen. Näissä koulutuksissa syvennymme yhteen hyvin rajattuun aiheeseen koko koulutuksen ajan ja syvennämme verkkoluennoissa opittuja oppeja.

Kuten kaikkien koulutusten kohdalla: Järjestöhautomon konsultit tukevat koulutusten jälkeen yhdistyksiä, jotta koulutuksissa opitut tiedot ja taidot saadaan käytäntöön yhdistyksen arjessa.

Koulutusten kohderyhmänä ovat etnisten vähemmistöjen järjestöt ja monikulttuurijärjestöt sekä muut aktiiviset järjestötoimijat.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lisätietoja:

Johanna Luukkonen, järjestöasiantuntija

044 768 9243 / johanna.luukkonen(at)pakolaisapu.fi