Jäikö kevään webinaarit näkemättä?

5.6.2019Ei hätää, sillä nyt ne ovat katsottavissa tallenteina. Ja mikä parasta voit katsoa ne silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Yhdistyksen kriisit

Webinaarissa käsitellään järjestötoiminnan karikoita: miten niihin joudutaan ja miten niistä selvitään. Käsittelemme esimerkein kriisitilanteita, jotka johtuvat esim. valvonnan puutteesta, taloudellisista ja hallinnollisista väärinkäytöksistä sekä toimivallan ylityksistä. Lisäksi puhumme siitä, miten parhaiten välttää karikot.

 


Digillä tehokkaammaksi

Katsomisen jälkeen tunnet ja hallitset perustasolla tiimin- ja projektinjohtamisen välineitä ja otat yhdistyksen toiminnan hallintaan digiä hyödyntäen.

 


Yhdistyksen ABC -webinaarisarja

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskitytään yhdistyslakiin ja yhdistyksen sääntöihin. Toisessa osiossa syvennetään tietämystä liittyen yhdistyksen hallintoon ja talouteen. Kolmannessa ja samalla viimeisessä webinaarissa vahvistetaan osaamista toiminnan suunnittelusta ja raportoinnista.

Tallenteisiin pääset tästä:


Mukavia ja informatiivisia katseluhetkiä! Mikäli jokin asia jää pohdituttamaan tai kaipaat tukea asioiden käyttönottamiseen yhdistyksessäsi. Niin ota yhteyttä asiantuntijoihimme, he auttavat sinua. Yhteystiedot löydät tästä linkistä