Yhdistyksen ABC -webinaarisarja! Ilmoittaudu nyt!

25.6.2018


Hei sinä tiedonjanoinen yhdistystoimija! Järjestämme sinulle webinaarisarjan syksyllä, jossa sukellamme yhdessä yhdistystoiminnan perusteisiin. Kokonaisuus koostuu kolmesta webinaarista, joiden avulla sinä voit lisätä ja päivittää tietämystäsi. Ja mikä parasta, voit osallistua webinaariin vaikka omalta kotisohvaltasi. Tarvitset vain jonkin teknisen vempaimen, jolla liittyä seuraamme.

Aiheeseen sinut johdattelee konsulttimme Matti ja Tuomas. Heillä on vuosien kokemus yhdistystoiminnan kiemuroista, ja heidän puoleensa voit kääntyä yhdistystoiminnan kysymyksissä myös webinaarien jälkeen.

 

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskitymme yhdistyslakiin ja yhdistyksen sääntöihin. Toisessa osiossa syvennämme tietämystä liittyen yhdistyksen hallintoon ja talouteen. Kolmannessa ja samalla viimeisessä webinaarissa vahvistamme osaamistamme toiminnan suunnittelusta ja raportoinnista. Suosittelemme, että osallistut koko webinaarisarjaa. Näin saat parhaimman hyödyn irti ja kokonaiskuvan yhdistystoiminnan perusteista. Pienenä porkkanana lupaamme, että saat postitse lahjan meiltä viihdyttyäsi kanssamme koko webinaarisarjan ajan.

 

Klikkaile itsesi mukaan nyt, niin nähdään syyskuussa!

 

Lain mukainen yhdistystoiminta, 11.9.2018

Kohti täydellistä hallintoa, 25.9.2018

Toiminnan suunnittelu ja raportointi, 9.10.2018