Syksyn koulutukset!

21.6.2017

Syksyn koulutuksemme löytyvät nyt verkkosivuiltamme. Varaa oma paikkasi nyt!

Syksyllä järjestämme Yhdistyksen ABC-koulutuksen, jonka tavoitteena on tarjota yhdistystoimijoille tietoa ja tukea yhdistysten perustoiminnan vahvistamiseen. Kokonaisuus sisältää kolme verkkoluentoa.

Täällä yhdistyslain alla
Kohti täydellistä hallintoa
Vakain tuumin ja harkiten

 

Verkkoluentoihin on mahdollista osallistua valtakunnallisesti oman tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. Koulutuksissa tutustumme tarkemmin yhdistystoimintaa ohjaaviin lakeihin ja sääntöihin, perehdymme hyvän hallinnon koukeroihin ja paneudumme suunnittelun sekä raportoinnin maailmaan.

 

ABC-koulutuksen lisäksi tarjoamme yhdistystoimijoille BACK TO BASICS -teemakoulutuksen, joka sisältää kolme eri koulutusta. Koulutukset toteutetaan lähiopetuksena sekä Helsingissä että Tampereella.

Jos sydän vielä sykkii (Helsinki/Tampere)
Vapaaehtoinen, kuka lienetkin? (Helsinki/Tampere)
Puhutaan rahasta! (Helsinki/Tampere)

 

BACK TO BASICS -koulutukset tarjoavat järjestötoimijoille tiedot ja taidot menestykselliseen järjestötoimintaan. Koulutuksissa paneudumme kansalais- ja järjestötoiminnan ytimeen ja kirkastamme ajatuksia järjestöjen toiminnan tarkoituksesta, aktiivisista toimijoista ja varainhankinnasta. Oppien avulla johdatte yhdistyksenne menestykseen!

Varaa paikkasi nyt ja ilmoittaudu mukaan tästä