Järjestötiedote

Järjestötiedote sellaisenaan julkaistiin viimeisen kerran vuoden 2016 lopussa. Tällä hetkellä keskitämme viestintämme some-kanavillemme, joten seuraathan meitä FB-sivullamme sekä Twitterissä. Kerromme somessa toiminnastamme, koulutuksistamme, infoista ja muusta järjestötoimintaan liittyvästä. Myös verkkosivumme päivittyvät tuttuun tahtiin.

 

Järjestöhautomon tapahtumia

Webinaari: Yhdistyksen kirjanpito ojennukseen Kitupiikki -ohjelmalla

25.6.2018
Suomessa ei ole julkistettu vuosiin uusia kirjanpitoon sopivia ilmaisohjelmia. Mutta tänä vuonna lanseerattu Kitupiikki-ohjelma paikkaa tämän puutteen. Kyseisen ohjelma sopii erinomaisesti järjestöille ja se mahdollistaa tositteiden käytön digitaalisessa muodossa. Webinaarissa ohjelman kehittäjä Arto Hyvättinen esittelee käytännön esimerkkien kautta ohjelman käyttöä.

Webinaari: Palkan- ja palkkionmaksu palkka.fi:n kautta

25.6.2018
Maksetaanko yhdistyksessänne palkkaa tai palkkioita? Miten maksaminen tulisi tehdä ja onko yhdistyksellänne käytössä jo palkka.fi palkanlaskentaohjelma?

Onko jäsenrekisterisi GDPR-asetuksen mukainen?

13.6.2018
Toukokuun 25. päivä 2018 loppui EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) voimaantulon siirtymäaika. Se tarkoittaa sitä, että jokaisen yhdistyksen jäsenrekisteristä on oltava tietosuojaseloste, jos sitä aiemmin ei ole ollut.  Selosteesta on käytävä ilmi rekisterin sisältöä ja säilytystä koskevia tietoja. Sama koskee myös muita yhdistyksen keräämiä ja ylläpitämiä rekistereitä, jotka sisältävät henkilötietoja.
RSS