Järjestötiedote

Järjestötiedote sellaisenaan julkaistiin viimeisen kerran vuoden 2016 lopussa. Tällä hetkellä keskitämme viestintämme some-kanavillemme, joten seuraathan meitä FB-sivullamme sekä Twitterissä. Kerromme somessa toiminnastamme, koulutuksistamme, infoista ja muusta järjestötoimintaan liittyvästä. Myös verkkosivumme päivittyvät tuttuun tahtiin.

 

Järjestöhautomon tapahtumia

Ping nuorisojärjestöt!

14.2.2018
Tätä tilaisuutta ei kannatta missata, joten välitä viestiä eteenpäin verkostoissasi.

Yhdistyksen ABC: Päätöksenteko ja kokoustekniikka -koulutus

14.2.2018
Takkuaako päätöksenteko? Ovatko kokoukset vain monen tunnin kahvitteluja?

CIMO-info

14.2.2018
Kiinnostaako sinua kansainvälinen yhteistyö? Oletko pohtinut CIMO-rahoitusta?

Koulutus: Palkan- ja palkkionmaksu yhdistyksessä

5.2.2018
Onko teidän yhdistyksessänne palkattua henkilöstöä? Tai maksatteko palkkioita? Mitä tulee huomioida, jotta palkan- ja palkkionmaksu tapahtuu laillisesti? Ja mitä ihmettä tarkoittaa työkorvaus?

Konsultti vinkkaa!

1.2.2018
Valmisteleeko järjestönne toimintakertomuksen lisäksi myös vuosikertomuksen? Tiesitteko, että digitalisaation aikakaudella vuosikertomuksen voi tehdä myös webbipohjaisena?

Onko järjestönne toiminnassanne mukana maahan muuttaneita, jotka haluavat oppia suomea?

30.1.2018
Luetaan yhdessä -verkosto järjestää ryhmiä, joissa osallistujat oppivat puhumaan, lukemaan ja kirjoittamaan suomea. Toiminta on veloituksetonta ja lapset voi ottaa mukaan.

Toiminnantarkastajien koulutus!

9.1.2018
Kiinnostaako sinua toiminnantarkastajana toimiminen tai oletko toiminut toiminnantarkastajana ja haluat syventää osaamistasi? Tunnetko yhdistyslain, yhdistyksen hallinnon sekä päätöksentekoprosessin hyvin? Kuuluuko taloushallinto ja kirjanpito sinun vahvaan osaamiseesi? Mikäli vastasit jokaiseen kohtaan kyllä, olet etsimämme henkilö. Joten jatka lukemista!

Yhdistyksen viestintä!

9.1.2018
Kaipaako yhdistyksesi viestintä piristystä? Miten hyödyntää kuvia viestinnän tukena? Tai miten ylipäätään aloittaa viestiminen? Katso videot ja saat vinkkejä yhdistyksen viestintään. Muista myös, että Järjestöhautomon konsultit tukevat yhdistyksiä myös viestintään liittyvissä kysymyksissä.

STEA -info ja -hakemusklinikat!

9.1.2018
Oletko hakemassa yhdistyksellesi uutta STEA-avustusta tänä keväänä? Tarvitsetko tietoa ja apua hakemuksen tekemisessä? Osallistu rahoituksia koskevaan infoon ja saat hyödyllistä tietoa STEA:n rahoituksista. Halutessasi voit osallistua myös STEA-hakemusklinikalle.

Kevään koulutukset!

9.1.2018
Kevään koulutuskalenteri on täynnä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä koulutuksia. Tarjolla on itseopiskelumateriaaleja sekä lähiopetuskoulutuksia sekä Helsingissä että Tampereella. Järjestämme myös toiminnantarkastajien koulutuksen sekä perinteisen STEA-infon ja hakemusklinikat. Kurkkaa tarkemmat koulutuskohtaiset tiedot alhaalta sekä lue lisää verkkosivuiltamme. Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti.
RSS