Järjestötiedote

Järjestötiedote sellaisenaan julkaistiin viimeisen kerran vuoden 2016 lopussa. Tällä hetkellä keskitämme viestintämme some-kanavillemme, joten seuraathan meitä FB-sivullamme sekä Twitterissä. Kerromme somessa toiminnastamme, koulutuksistamme, infoista ja muusta järjestötoimintaan liittyvästä. Myös verkkosivumme päivittyvät tuttuun tahtiin.

 

Järjestöhautomon tapahtumia

Webinaari & työpajat: Uudistuvan rahankeräyslain mahdollisuudet

25.6.2018
Rahankeräyslaki uudistuu ja tarjoaa kansalaisyhteiskunnan toimijoille uusia mahdollisuuksista. Esimerkiksi jatkossa rahankeräystä voi harjoittaa myös ilman rekisteröityä yhdistystä.

Yhdistyksen ABC webinaari: Lain mukainen yhdistystoiminta

25.6.2018
Yhdistyksen ABC -webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskitymme yhdistyslakiin sekä yhdistyksen sääntöihin. Nämä on tärkeä tuntea hyvin, jotta tietää omat oikeutensa sekä velvollisuutensa, ja pystyy valvomaan, että yhdistyksen toiminta on yhdistyslain ja sääntöjen mukaista. Yhdeksi käsiteltäväksi aiheeksi nousee myös uusi EU tietosuoja-asetus.

Webinaarit tulevat!

25.6.2018
Järjestämme tänä syksynä paljon webinaareja, jotta voimme mahdollistaa osallistumisen koulutuksiimme kauempaakin. Webinaarimme ovat aina intensiiviä ja kestävät maksimissaan 1,5 tuntia. Näin voit huoletta irrottaa ajan kiireisestä arjestasi.

Yhdistyksen ABC -webinaarisarja! Ilmoittaudu nyt!

25.6.2018
Hei sinä tiedonjanoinen yhdistystoimija! Järjestämme sinulle webinaarisarjan syksyllä, jossa sukellamme yhdessä yhdistystoiminnan perusteisiin. Kokonaisuus koostuu kolmesta webinaarista, joiden avulla sinä voit lisätä ja päivittää tietämystäsi. Ja mikä parasta, voit osallistua webinaariin vaikka omalta kotisohvaltasi. Tarvitset vain jonkin teknisen vempaimen, jolla liittyä seuraamme.

Onko jäsenrekisterisi GDPR-asetuksen mukainen?

13.6.2018
Toukokuun 25. päivä 2018 loppui EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) voimaantulon siirtymäaika. Se tarkoittaa sitä, että jokaisen yhdistyksen jäsenrekisteristä on oltava tietosuojaseloste, jos sitä aiemmin ei ole ollut.  Selosteesta on käytävä ilmi rekisterin sisältöä ja säilytystä koskevia tietoja. Sama koskee myös muita yhdistyksen keräämiä ja ylläpitämiä rekistereitä, jotka sisältävät henkilötietoja.
RSS