Järjestötiedote

Järjestötiedote sellaisenaan julkaistiin viimeisen kerran vuoden 2016 lopussa. Tällä hetkellä keskitämme viestintämme some-kanavillemme, joten seuraathan meitä FB-sivullamme sekä Twitterissä. Kerromme somessa toiminnastamme, koulutuksistamme, infoista ja muusta järjestötoimintaan liittyvästä. Myös verkkosivumme päivittyvät tuttuun tahtiin.

 

Järjestöhautomon tapahtumia

Mitä maahanmuuttajien ja etnisten vähemmistöjen yhdistykset tekevät?

28.11.2017
Maahanmuuttajat eivät keskity yhdistystoiminnassaan ainoastaan omaan kulttuuriin ja uskontoon, vaan yhdistykset toimivat useilla eri sektoreilla. Yhdistyksissä vahvistetaan kotoutumista, järjestetään vapaa-ajan toimintaa kuten liikuntakerhoja, edistetään naisten oikeuksia, järjestetään nuorille toimintaa sekä parannetaan maahanmuuttajanuorten asemaa ja edistetään vuorovaikutusta taiteen keinoin. Osa yhdistyksistä on myös järjestäytynyt kattoliitoiksi.

Joulukuussa puhutaan rahasta!

17.11.2017
Miksi järjestön on hyvä kerätä itse varoja toiminnalleen? Mistä rahaa ja mammonaa sitten saa? Ja mikä varainhankintatapa olisi juuri teidän yhdistyksellenne sopiva?

Tiesitkö, että Suomessa on yli 700 maahanmuuttajien ja etnisten vähemmistöjen perustamaa yhdistystä?

25.10.2017
Yhdistyksissä toimiminen tarjoaa maahan muuttaneille väylän osallistua ja vaikuttaa yhteiskuntaan. Yli puolet yhdistyksistä toimii pääkaupunkiseudulla, neljäsosa kasvukeskuksissa kuten Tampereella, Turussa, Jyväskylässä sekä Oulussa ja loput ympäri Suomen.
RSS