Ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen

Lue tämä ensin!
Jos olet aiemmin osallistunut Järjestöhautomon Zoom-koulutuksiin ja ladannut sitä varten yhteysohjelman, sinun ei tarvitse sitä ladata uudestaan, eikä lukea näitä ohjeita, jos et ole poistanut yhteysohjelmaa koneeltasi!

Käytämme verkkokoulutuksissamme ja webinaareissamme Zoom-videokokousjärjestelmää. Järjestelmän käyttö on helppoa. Klikkaat vain saamaasi linkkiä, jonka jälkeen asennat tarvittavan yhteysohjelman ja yhteys muodostuu.
 

Liittyminen PC ja Mac -tietokoneilla

  1. Tarkista, että käyttämäsi tietokoneen mikrofoni sekä kaiuttimet toimivat.
  2. Klikkaa sähköpostitse saamaasi linkkiä. Koneellesi latautuu ensin pieni  yhteysohjelma, jonka asennat ja sen jälkeen yhteys käynnistyy. Seuraa selaimesi ohjeita. (Yhteysohjelma on nimeltään zoominstaller.exe tai zoominstaller.pkg (Mac-koneissa) ja löytyy kansiosta ”lataukset” (PC ja Mac)
  3. Valitse yhteysohjelmassa "Join audio..."
  4. Kirjoita nimesi (etunimi ja sukunimi) tunnistautumista varten ja olet perillä.

Yhteysohjelman asentaminen ennakkoon

Voit hakea ja asentaa yhteysohjelman PC-ja Mac-koneisiin ennakolta. Ohjelma löytyy osoitteesta: https://zoom.us/download

Voit tutustua kirjautumiseen minuutin mittaisella opasvideon avulla tästä linkistä ► (Join a meeting, englanniksi)


Liittyminen puhelimella tai tabletilla

  1. Jos osallistut kokoukseen älypuhelimella tai tabletilla, hae sovelluskaupastasi Zoom-appsi ja asenna se laitteellesi ennen kuin klikkaat osallistumislinkkiä. Osoitteesta: https://zoom.us/download löytyvät linkit  Android ja Apple Store-sovelluskauppojen Zoom-appsiin.
  2. Klikkaa sen jälkeen osallistumislinkkiä ja yhteysohjelma käynnistyy ja yhteys muodostuu. Kirjoita nimesi (etunimi ja sukunimi) ja kirjaudu tilaisuuteen osanottajaksi.
  3. Tarkista, että käyttämäsi laitteen mikrofoni sekä kaiuttimet toimivat.

Lisätiedot: Matti Forsberg, matti.forsberg@pakolaisapu.fi, 040 835 3361